DIENSTEN & PRODUCTEN

Onderhoud

Bij Koster Installatietechniek kunt u terecht voor het structureel laten uitvoeren van onderhoud aan uw (CV) installatie, zodat uw installatie in perfecte staat verkeerd en problemen tijdig aan het licht komen.

Levering

Koster Installatietechniek is tussenpersoon voor diverse toonaangevende merken op het gebied van cv ketels, sanitair en hout cv kachels. Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren en zorgen wij voor een snelle levering!

Montage

Koster Installatietechniek geeft u advies over de installatie die bij u past. Naast het leveren van producten zorgen wij ook voor de montage en installatie. Bij Koster Installatietechniek verlenen wij graag totale service!

CENTRALE VERWARMING

Onderhoud & installatie

Koster Installatietechniek voorziet in het ontwerpen en aanleggen van complete CV installaties, onderhoud aan lokale gas verwarming en het aanbrengen van vloerverwarming in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Door structureel jaarlijks onderhoud te verlenen, blijft uw CV in perfecte staat en kunnen storingen op tijd verholpen worden.

Koster Installatietechniek is leverancier van Nefit CV ketels en thermostaten. Wilt u advies over de ketel die bij u past? Neem contact met ons op!

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Water, gas & zink

Koster Installatietechniek voert alle werkzaamheden uit die te maken hebben met gas, water en zink.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontwerpen en aanleggen van gas/water en rioleringsinstallaties in nieuwbouw en bestaande bouw, zowel voor woning als voor utiliteit.

Daarnaast voeren wij diverse zinkwerkzaamheden uit zoals goten vervangen of het aanbrengen van nieuwe hwa’s, zinken kraallijsten e.d.

SANITAIR

Levering & plaatsing

Koster Installatietechniek voorziet in de levering en plaatsing van al uw sanitair.

Wij realiseren graag voor u een complete badkamer of helpen u met het renoveren van een toilet.

Koster Installatietechniek levert kwalitatief uitstekende producten uit diverse bekende showrooms zoals Plieger, Logus en Raab Karcher.


WATERONTHARDER

Verkoop & montage

Koster Installatietechniek is gespecialiseerd in waterontharders. Wij adviseren, leveren en monteren.

Of het nu gaat om een kleine installatie die past in de meterkast of om een grote installatie die wij aanleggen in de kruipruimte. Koster Installatie techniek zorgt voor een passende oplossing zodat u geniet van kalk vrij water!

HOUT CV KACHELS

Verkoop & montage

Bij Koster Installatietechniek kunt u terecht voor het aanschaffen en het laten aansluiten van hout gestookte CV haarden. Ook als u elders een haard heeft aangeschaft, verzorgen wij graag de installatie. Voor het leveren en monteren van al het toebehoren zoals buffervaten en rookkanalen bent u bij Koster Installatietechniek aan het juiste adres.

VENTILATIE INSTALLATIE

Verkoop & montage

Een goede afzuiging is zeer belangrijk. Koster Installatietechniek adviseert, levert en monteert de afzuiging die past bij uw situatie. Zowel met natuurlijke afvoer als mechanische afvoer en zelfs met een warmte terugwin installatie!

WARMTEPOMPEN

Verkoop & montage

Koster Installatietechniek levert en monteert diverse soorten warmtepompen, zowel met lucht als water. Sommige pompen kunnen aangesloten worden op de ventilatie waarbij de afgezogen lucht wordt gebruikt om bijvoorbeeld de CV op te warmen.

COPYRIGHT 2015 KOSTER INSTALLATIETECHNIEK   |   WEBSITE BRAIN COMMUNICATIE